جک استوانه ای روغنی بیشتر در خودرو های سنگین و نیمه سنگین مانند کامیون و تریلی کاربرد داشته ولی می توانید در صنایع مختلفی نیز بر حسب ظرفیت جک استفاده نمایید. اگر قصد خرید جک بادی را دارید، در ادامه ما نکات مهم قبل از خرید جک استوانه ای روغنی را بررسی می نماییم.
محصولات مرنبط: اره فارسی بر ، اور فرز ، چمن زن و علف زن ها
امروزه جک های روغنی را با نام جک هیدرولیکی نیز می شناسند که می توانید برای انجام انواع فعالیت به غیر از خودرو استفاده نمایید. اگر دارای وسیله نقلیه نیمه سنگین و سنگین هستید، حتماً تا به حال از جک های روغنی استفاده کرده اید. در ادامه به ویژگی های اصلی که برای خرید بهترین جک استوانه ای لازم است را، بررسی می نماییم.
تنوع جک استوانه ای روغنی
با توجه به نوع کاربری، هر جک استوانهای روغنی دارای تنوع مختلفی از لحاظ قطری، طولی و وزنی بوده و در حجم کوچک قدرت فراوانی برای بالا بردن اجسام ایجاد می کند. به دلیل اینکه با قدرت روغن کار می کند، کار با این جک ها نیز بسیار آسان انجام می شود. به صورت عمومی جک های روغنی برای بالا بردن وزن ۲ تن استفاده و تولید شده و در انواع صنایع و کارگاه ها کاربرد دارد.
ظرفیت دقیق جک استوانه ای روغنی
جک استوانه ای روغنی استاندارد با ظرفیت های دو و پنج تن در دسترس همگان قرار می گیرد. همچنین اگر جک استوانه ای روغنی کوتاه بلند مد نظر شما باشد، دارای ظرفیت ۱۰، ۱۵ و ۲۰ تن است که حداکثر می تواند اجسام را تا یک متر ارتفاع بلند نماید. وزن این جک ها حدود ۱۰ کیلوگرم بود که در برخی از جک ها وزن آن تا ۳ کیلوگرم هم کمتر می شود.
کاربرد های عمومی جک هیدرولیکی
عموما جک های هیدرولیکی در صنایع مختلفی کاربرد داشته و علاوه بر بلند کردن ماشین آلات سنگین، می توانید در انواع جرثقیل ها، ماشین های کمپرسور و غیره را نیز بلند نمایید. علاوه بر خودرو ها، می توانید به صورت مستقیم در پالایشگاه ها، حفاری ها، برج سازی و غیره استفاده نمایید که کاربرد های بسیار مختلفی برای کاربران دارد.
جک مکانیکی
در زمان تحویل خودرو سبک، جک مکانیکی تحویل مشتری میشود که برای بلند کردن خودرو های شخصی استفاده می شود. اغلب از جک های مکانیکی برای پنچر گیری و تعویض تایر استفاده می شود. جک های مکانیکی قدرت لازم برای بلند کردن خودروهای سنگین را نداشته و علاوه بر خستگی راننده باعث شکستگی جک می شود. پس اگر دارای خودرو سنگین هستید، حتما سعی کنید جک استوانه ای بادی یا جک استوانهای روغنی خریداری نمایید که استفاده آسان تری برای کاربران دارد.
جک سوسماری
جک های سوسماری با توجه به اینکه ابعاد بزرگتری دارد، کاربرد آن چنانی در خودروسازی نداشته و بیشتر در تعمیرگاه های خودرو مورد استفاده قرار می گیرد. این جک قدرت بسیار بالایی داشته و دارای وزن و ابعاد بیشتری است اما استفاده از آن بسیار آسان می باشد. این سری جک ها برای حمل توسط خودرو مناسب نبوده و در نقاط ثابتی استفاده می شود. اگر در صنف لاستیک فروشی، تعمیرات خودرو و غیره فعالیت می کنید، جک سوسماری مناسب ترین گزینه برای شما محسوب می شود.
نکات مهم در زمان خرید جک
اگر به صورت روزانه از جک استفاده می کنید، جک های سوسماری گزینه مناسبی برای شما است. که برای بلند کردن به نیروی کمتری نیازمند هستید. در مقابل اگر نیاز به جک های کوچک تر دارید، می توانید از جک های هیدرولیکی روغنی یا بادی استفاده نمایید.
جک های بادی
برای استفاده از جک های بادی نیاز به کمپرسور داشته و باید جک را به کمپرسور خودرو نصب کرده و سپس استفاده نمایید. اگر قصد استفاده از جک های بادی برای سواری دارید، باید کمپرسور جداگانه ای خریداری نمایید. برای خودرو های سبک جک های مکانیکی بهترین گزینه است که امروزه دارای موتور بلند کننده بوده که با اتصال به فندکی خودرو را می توانید به آسانی بلند نمایید.
حرف آخر
بحث امروز ما در مورد بررسی نکات مهم قبل از خرید جک استوانهای روغنی بود. سعی کردیم نگاه کوتاهی نیز به سایر جک های پر کاربرد در بازار داشته باشیم. حتما قبل از خرید نوع کاربرد خود را مشخص کرده، سپس به خرید پردازید. لازم به ذکر است که برای مشاهده قیمت انواع جک، می توانید به سایت ابزار آنلاین مراجعه کرده و محصولات مورد نظر را پس از مشاوره با کارشناسان خریداری نمایید. امیدواریم مطالبی که در طول این مقاله ارائه کردیم، برای شما مفید واقع شده باشد.