امروز قصد داریم توضیحات کوتاهی در دستگاه جوشکاری و انواع آن ارائه کنیم. کسانی که قصد خرید و استفاده از دستگاه جوشکاری را دارند، این مطالب می تواند مناسب باشد.
یکی از دستگاه های پرکاربرد برقی که در زمینه جوش و اتصال فلزات به کار می رود، دستگاه جوش می باشد. اگر نگاهی به تجهیزات آهنی محل زندگی و کار خود داشته باشید، می بینید که اکثر تجهیزات به صورت جوش به هم متصل شده اند. به طور مثال می توانیم به تیرآهن ساختمانی، لولای در و سایر تجهیزات اشاره نماییم.
دستگاه های جوشکاری به 5 دسته زیر تقسیم می شود:
• رکتی فایر
• ژنراتور الکتریکی
• دستگاه جوش ترانسفورماتور
• دستگاه جوش احتراقی
• اینورتر
اینورتر پرکاربرد ترین دستگاه جوش در صنعت می باشد.
تمامی دستگاه های اینورتر با برق ۲۲۰ ولت شهری و حتی برق باطری کار می کند و دیگر نیازی به استفاده از برق های سه فاز و ولتاژ قوی وجود ندارد. به خاطر ها بیشتر مورد استقبال صنعتگران قرار گرفته است. برای انجام کار های سبک تر عمدتاً از این وسیله استفاده می شود.
بیشترین کاربرد دستگاه جوشکاری در صنعت
دستگاه های جوشکاری دارای کاربرد مختلفی بوده که در صنایع گوناگون از جمله ماشین سازی استفاده می شود. به طور مثال می توانیم به جوشکاری تجهیزات خودرو در کارخانه های خودروسازی بپردازیم. همچنین در صنایع شیمیایی، تجهیزات و اتصالات پروژه های ساختمانی، تجهیزات ریلی مانند قطار و ریل آن همچنین در سایر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.
دلایل استقبال مشتریان از تکنولورژی دستگاه اینورتر در جوشکاری
• وزن و حجم دستگاه جوشکاری
در ساخت و تولید دستگاه جوش اینورتر از تکنولوژی به روز تر و جدید تری استفاده شده است. به خاطر آن دارای وزن و حجم کمتری نسبت به دستگاه های جوش قدیمی تر می باشد. می توانید با توجه به وزن و حجم آن در در موقعیت های مختلفی استفاده نمایید.
• مصرف کمتر برق
برای استفاده از دستگاه جوش دیگر نیازی به پریز های فشار قوی و سه فاز ندارید. دستگاه جوش اینورتر دارای توانی بیش از ۸۰ درصدی را دارا بوده و نسبت به برق مصرفی از توان و قدرت بیشتری برخوردار هستند. در زمان طولانی مدت با کاهش مصرف برق و بهینه آن روبرو خواهید شد.
• کیفیت اتصالات فلزی
شما در زمان استفاده از دستگاه اینورتر می توانید کنترلی بر جوشکاری و قطعه مورد نظر داشته باشید و بر اساس نوع فلز جوشکاری متفاوتی را انجام دهید. این قابلیت یکی از مزیت های دستگاه بوده که در زمان اتمام کار با جوشکاری بسیار منظم و صحیحی روبهرو خواهید شد.
همچنین با این دستگاه می توانید قابلیت جریان برق را کنترل کرده و در بخش های مختلف فرآیند جوشکاری مورد استفاده قرار دهید.
• راندمان بالا
با استفاده از دستگاه اینورتر می توانید فرآیند و عملیات جوشکاری را سریعتر از سایر دستگاه ها انجام داده و نتیجه گیری بهتری داشته باشید. یکی از بزرگ ترین ایراد های دستگاه جوش این بوده که برای استفاده برای برخی از تجهیزات و قطعات مناسب نبوده و در این صورت باید از دستگاه های جوش بزرگی استفاده نمایید که توانایی جوشکاری قطعات بزرگ تر را داشته باشد.
• قیمت دستگاه
دستگاه اینورتر کمی گرانتر از دستگاه های جوش قدیمی می باشد. به دلیل مزایایی که پیشتر مورد بررسی قرار دادیم، در طولانی مدت می توانید عملکرد مناسب دستگاه را مشاهده نموده و نگران هزینه های خرید خود نباشید.
• صدای بسیار کمتر
در کنار تمام موارد اشاره شده دستگاه جوشکاری اینورتر از صدای کمتری در هنگام فعالیت برخوردار بوده و برای تمام صنف ها و موقعیت های جغرافیایی مناسب می باشد و مزاحمتی برای همسایگان و دیگر افراد ایجاد نمی کند.
تفاوت دسگاه جوشکاری رکتی فایر و اینورتر
مهمترین تفاوت دستگاه جوش رکتی فایر با دستگاه اینورتر میزان آمپر دستگاهی می باشد. به طوریکه میزان آمپر دریافتی در دستگاه این ونتر حدود ۲۰ الی ۲۲ آمپر بوده ولی در دستگاه های جوشکاری رکتیفایر آمپر دریافتی تا ۲۵ آمپر در نوسان می باشد که برای منازل مناسب نمی باشد. همچنین امکان جا به جایی دستگاه جوشکاری رکتی فایر به سختی امکان پذیر است.
جمع بندی
بحث امروز ما در مورد انواع دستگاه های جوشکاری بوده و سعی کردیم تکنولوژی جدیدی در زمینه جوشکاری را مورد بررسی قرار دهیم. در زمان خرید حتما به موارد اشاره شده دقت نموده و محصول متناسب با کار خود را خریداری نمایید.
مطالب مزتبط