کمپرسور هوا برای استفاده از ابزار های پنوماتیک و بادی ضروری بوده و به عنوان دستگاه همه کاره مورد استفاده قرار می گیرد. کمپرسور های باد در ظرفیت های مختلفی طراحی و ساخته شده و بهتر است قبل از خرید کمپرسور باد به موراد مهم دقت نمایید. امروز، توضیحات مهمی در مورد بهترین کمپرسور باد بر حسب کاربرد و صنعت شما خواهیم داشت.
کمپرسور هوا یا باد چیست؟
کمپرسور باد یکی از تجهیزات همه کاره بوده که به جرات می توان گفت که در اکثر صنایع کاربرد دارد. به طور مثال می توانیم به صنایع نجاری، مکانیکی، تولیدات صنعتی، پلاستیکی و غیره اشاره نماییم. انتخاب کمپرسور هوای مناسب بسیار مهم بوده و دستگاهی را انتخاب نمایید که امکان اتصال تجهیزات بادی فراهم بوده و طول عمر بیشتری داشته باشد.
کمپرسور باد در ظرفیت های مختلف و با برند های متنوع تولید و به بازار عرضه میشود که انتخاب آن کمی دشوار به نظر می رسد. سعی کنید دستگاه را به صورت دوره ای سرویس کرده و تا از آسیب دیدن موتور باد و سایر اجزای دستگاه جلوگیری شود.
کارکرد دستگاه
عموما کمپرسور های هوا دستگاه مکانیکی بوده که هوای داخل مخزن با استفاده از انرژی مکانیکی پر شده و سپس فشرده می شود. لازم به ذکر است که دستگاه پمپ باد (هوا) انرژی مکانیکی را به باد تبدیل کرده و داخل مخزن دستگاه فشرده می شود. در نهایت از طریق شیلنگ دستگاه می توان تجهیزات بادی مختلفی از جمله منگنه، دریل، دستگاه تولید باد خودرو، پیچ گوشتی و غیره را متصل کرده و استفاده نمایید. دستگاه پس از پر شدن باد کمپرسور به طور اتوماتیک خاموش شده و با کاهش فشار داخل مخزن دوباره پر می شود.
سرویس دوره ای کمپرسور باد
تعمیر و سرویس کمپرسور ها بستگی به نوع کاربرد شما داشته و اگر به صورت روزانه از دستگاه استفاده می نمایید، سعی کنید به صورت هفتگی یا ماهانه دستگاه را بررسی کنید. سعی کنید موارد مختلفی از جمله قسمت های مختلف کمپرسور باد را نظافت نماید. بررسی کابل و دوشاخه دستگاه، گریس کاری قسمت های مختلف پمپ باد، بررسی نشتی های روغن، بررسی فیلتر هوای ورودی بسیار مهم بوده و اگر تفاوتی کارکرد دستگاه مشاهده کردید، سعی کنید با افراد با تجربه در تعمیر کمپرسور باد تماس حاصل فرمایید.
نکات مهم در زمان خرید
حتما سعی کنید ظرفیت کمپرسور باد را مورد بررسی قرار داده و تمام قیمت و هزینه های جانبی این دستگاه را نیز مورد تحلیل و بررسی قرار دهید. طبیعتاً دستگاه های بزرگتر جا به جایی سخت تری داشته و امکان هزینه های تعمیر و بررسی دستگاه وجود دارد.
پمپ باد قسمت های مختلفی داشته که تاثیر بسزایی در سرعت چرخش و مکش دستگاه دارد. برخی از کمپرسور باد دارای سیستم خنک کننده بوده که کارایی سیستم را افزایش می دهد. به این نکته نیز توجه نمایید که اگر می خواهید در محیط های مختلفی از دستگاه استفاده نمایید، کمپرسور قابل حمل یا پرتابل را خریداری نمایید. کمپرسور های ثابت دارای ظرفیت بالایی است و در قسمت های مختلف کارگاه یا کارخانه می توانید استفاده نمایید.
بهترین کمپرسور باد
در زمان خرید کمپرسور به دو عامل حتماً دقت نمایید.
اول قدرت موتور و فشار وارده به مخزن دستگاه بسیار اهمیت داشته و در وهله دوم ظرفیت مخزن را نیز مورد بررسی و تحلیل قرار دهید. کمپرسور های باد به صورت گسترده در ظرفیتهای 25، 50، 100، 250، 500، 750 و هزار لیتری تولید و به بازار عرضه می شود.
اگر به صورت متحرک از کمپرسور باد استفاده می نمایید، سعی کنید دستگاه های 25 لیتری یا 50 لیتری را خریداری نمایید. این ظرفیت ها برای استفاده در صنایع مختلف از جمله کابینت سازی، چوب بری، مبل سازی، رویه کوبی، دکوراسیون، کفپوش و غیره کاربرد دارد. همچنین در فروش لاستیک و تعمیرگاه های خودرو نیز از این دو مدل بیشتر استفاده می شود. کمپرسور باد بیش از ۲۵۰ لیتری، حجم بسیار بزرگ تری داشته و امکان جابجایی آن به سختی امکان پذیر است. این دستگاه ها بیشتر برای اماکنی استفاده می شود که به صورت ثابت نصب شده باشد.
حرف آخر
بحث امروز ما در مورد بهترین کمپرسور باد بر حسب کاربرد و صنعت شما بود. اگر قصد خرید کمپرسور باد یا به عبارت دیگر پمپ هوا را دارید، می توانید انواع مدل ها با برند های مختلف را در سایت ابزار آنلاین مشاهده کرده و محصول مورد نظر را انتخاب و سفارش دهید.
مطالب مرتبط: