امروزه برای جوشکاری نیاز به تجهیزات سنگین و برق سه فاز نبوده و می توانید با تجهیزات کوچک تر در عین حال قوی تر به جوشکاری بپردازید. در ادامه با بررسی کاربرد های اینورتر جوشکاری در صنعت با ما همراه باشید.
همچنین بخوانید: قیمت چکش برقی هیلتی ، چمن زن و علف زن ها ، ابزار شارژی
چرا دستگاه اینورتر
دستگاه اینورتر جوشکاری دارای مزایا و معایب مختلفی بوده که در ادامه اشاره می کنیم. این اره ها از تکنولوژی سیلیکون به جای تکنولوژی های مس و آلومینیوم استفاده کرده و جزوه فناوری های نوظهور در زمینه جوشکاری است که می توانید با هزینه و انرژی کمتر به جوشکاری بپردازید.
مزیت اینورتر جوشکاری
دستگاه اینورتر چندین مزیت دارد کاربردی و کارامد دارد. در ادامه به بررسی این مزیت پرداخته ایم.
-
جابهجایی آسان
اگر می خواهید از یک دستگاه قدرتمند در عین حال با وزن کم استفاده نمایید. این دستگاه بهترین گزینه برای شما محسوب می شود. این اره ها بر حسب نوع و قدرت آن دارای وزن مختلفی بوده ولی دستگاه طوری طراحی شده که امکان جا به جایی آن در اماکن مختلف وجود داشته باشد. این دستگاه ها به صورت سبک و فشرده طراحی شده که شما به صورت آسان تر بتوانید از دستگاه استفاده نمایید. در دستگاه های جوش سنتی و قدیمی همیشه با وزن سنگین و عدم جا به جایی آن مواجه بودیم.
-
اتصال به برق 220 ولت
دستگاه اینورتر جوشکاری مصرف برق به مراتب کمتری داشته و به آسانی با برق ۲۲۰ ولت کار می کند. دستگاه های قدیمی نیاز به جریان الکتریکی بیشتری داشته ولی با اتصال اینورتر به برق ۲۲۰ ولت شهری می توانید با کارایی و قدرت بیشتر به جوشکاری بپردازید. لازم به ذکر است که اکثر دستگاه های جوشکاری قدیمی قابل اتصال به برق ۲۲۰ ولت نبوده و باید از برق های سه فاز استفاده کنید.
-
امکان تنظیم جریان خروجی دستگاه
شما در ابتدای کار نوع اجسام مورد نظر برای جوشکاری را تنظیم می کنید. به عنوان مثال می توانیم به تنظیمات و درجه های جوشکاری دستگاه اینورتر اشاره نماییم. با تنظیم قدرت و جریان خروجی دستگاه با توجه به نوع محصول، می توانید به جوشکاری بپردازید. به این نکته توجه نمایید که دستگاه های اینورتر قدرت لازم برای جوش برخی از صنایع بزرگ را نداشته و باید از تجهیزات و دستگاه های جوشکاری صنعتی بزرگتر استفاده نمایید. تنها مزیت اینورتر جوشکاری کارکرد با ولتاژ پایین بوده که بتوان در تمام محیط های خانگی اداری ساختمانی استفاده نمایید.
کارکرد خانگی و نیمه صنعتی
همانطور که پیشتر هم بررسی کردیم، دستگاه های جوش سنتی ساختار ساده ای داشته و می توانید به صورت مداوم و بدون توقف استفاده نمایید. در نتیجه طول عمر بسیار بالایی نسبت به دستگاه های اینورتر دارند. اما اگر میخواهید استفاده خانگی و نیمه صنعتی داشته باشید، اینورتر جوشکاری با توجه به حجم و وزن بهترین گزینه محسوب می شود. در نتیجه عمر کمتری نسبت به دستگاه های سنتی جوش داشته ولی تکنولوژی بسیار بالایی در آن استفاده شده است.
طرز کار دستگاه
دستگاه اینورتر جوشکاری برق ۲۲۰ ولت شهری یا سه فاز را دریافت کرده و آن را به جریان مستقیم تبدیل می کند. در نتیجه این جریان مستقیم را به فرکانس بالا تبدیل کرده و پس از عبور از مبدل های هسته به جریان مستقیم تبدیل می شود. می توانید با فرکانس بالا و ولتاژ برق مطلوب به جوشکاری بپردازید. برای خرید و مشاهده انواع دستگاه های جوش می توانید به سایت ابزار آنلاین مراجعه نمایید.
نکات ایمنی
حتماً در زمان استفاده از دستگاه اینورتر جوشکاری مسائل ایمنی را رعایت کرده تا جوشکاری ایمنی داشته باشید. همراه دستگاه اینورتر انبر الکترودگیر نیز که وظیفه نگهداشتن الکترودها را داشته، ارسال می شود. برخی اینورتر ها دارای کابل رابط نیز هستند. پس سعی کنید در زمان استفاده حتماً از دستکش های صنعتی استفاده نمایید که خطر آسیب های بدنی به حداقل برسد.
ذوب شدن الکترون با خروج دود و گاز همراه است که اگر در محیط های بسته قرار دارید، باعث مشکلات تنفسی می شود که استفاده از از ماسک نیز می تواند در زمان استفاده از اینورتر جوشکاری یا سایر دستگاه های جوش مناسب باشد. در آخر نیز اگر وسایل قابل اشتعال زا دارید، از منطقه جوشکاری دور نمایید.
کلام آخر
بحث امروز ما در مورد بررسی و خرید دستگاه اینورتر جوشکاری بود. برای مشاهده انواع تجهیزات جوشکاری مشاهده قیمت و مشاوره با کارشناسان با سایت ابزار آنلاین همراه باشید.
ممنون خیلی کاربردی بود